Šifra nekretnine : 1126

Prodaja 73.000 € - Stan
52.00 m22.0 Sobepodno  Štampaj
Lokacija: Zova+ Ulica: Mijaila Jevremovića+ novogradnja+ Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 2021 

U idiličnom, šumovitom okruženju sa pogledom na Tornik, prodaje se lux apartman kompletno namešten. Za uživanje u miru i tišini, na samo 2 km od centra Zlatibora, u naselju Zova koje ima 120 apartmana, u neposrednoj blizini hotela koji se završava i koji će pružati zdravstveno-relax sadržaje sa spa centrom. Apartman je namenjen hedonistima, ljubiteljima prirode i rustičnog ambijenta, pogodan za boravak porodice i prijatelje ali i za kratkoročno izdavanje. Budući vlasnik može preuzeti organizovanu logistiku za izdavanje apartmana. Kompleks apartmana se redovno održava kroz članstvo u udruženju vlasnika na ovoj lokaciji. Redovno se čiste okućnice i zajedničke javne površine, kosi trava, čisti sneg, itd uz mesečnu nadoknadu od samo 17 eura. Odlična investicija u nekretninu na lokaciji koja se najbrže i najdinamičnije razvija u pogledu infrastrukture i ponude stambenih objekata, za kojom je tražnja konstantna. Nekretnina je uknjižena 1/1, odmah useljiva. Kupac plaća proviziju 2,5%+pdv.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Terasa, Parking (više mesta)
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • JAVNI PREVOZ:Autobus
  • OPIS:Lux
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, PVC stolarija, Podno grejanje
  • PONUDA:Specijalna ponuda
  • STANJE:Odmah useljiv
  • UREĐAJI:Klima, Internet, Kablovska TV, Telefon
Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Stan-Prodaja

Jednoiposoban sa baštom

1.5 | 43m2 | 77.000 €
U neposrednoj blizini ulice Milana Rakića i Bulevara Kralja Aleksandra, na 500 m od sportskog centra Olimp, na samom početku naselja Mirijevo, prodajemo lep i odmah useljiv stan. Nameštaj u stanu se poklanja novom vlasniku! Stan ima jednu konfornu spavaću sobu, veliko kupatilo sa kadom i prirodnom ventilacijom, dnevnu sobu sa kuhinjom i trpezarijom, i verandu kao predprostor - ulazni blok. Vlasnik stana može koristiti deo zajedničkog dvorišta ispred stana, koje je pokriveno travom i cvećem, jako lepo i uredno održavano. Dvorište je ograđeno i postoji velika ulazna kapija. Stan je vanknjižno vlasništvo 1/1, nije za kreditne kupce. Kupac plaća agencijsku proviziju 2%+PDv.
Detaljnije
Stan-Prodaja

Lux, Đeram 1.5 soban

1.5 | 36m2 | 121.500 €
Funkcionalan i veoma svetao stan u potkrovlju, uknjiženo 36m2 ali merena korisna površina je 43m2. Zgrada sa samo 8 stanova, lepo održavana, bez lifta. Ovaj stan se prodaje uz uslov, da se kupi i susedni stan (uknjižen na 53m2, dvosoban, korisna površina 63m2). Ovom kupovinom se kupuje ceo sprat i ukupna cena iznosi 300.000 eur. Kao poseban potencijal izdvajamo mogućnost dobijanja dozvole za nadogradnju celog sprata od približno 120m2. Za više informacija o tome, pitajte agenta. Zbog izvanredne lokacije na granici Vračara i Zvezdare, na 1 minut od Bulevara Kralja Aleksandra, bez buke u jednosmernoj ulici i sa orijentacijom ka dvorištu, pogodan i kao investicija za izdavanje na dan ili izdavanje studentima zbog blizine više fakulteta. Moderna ugradna kuhinja ostaje u stanu kao i ugradni plakari u hodniku u stanu i ispred stana. Grejanje je etažno na struju, zimi je račun za grejanje maksimalno 70 eur mesečno. Ovaj stan koristi i zajedničku terasuod 30m2 na spratu ispod, sa pogledom na dvorište. Kupac plaća proviziju 2%+PDV.
Detaljnije
Stan-Prodaja

Halkidiki - dvosoban

2.0 | 51m2 | 138.510 €
Odlična investicija za izdavanje ili jednostavno uživanje u životu pored plaže. Prodaje se potpuno nov luksuzni stan u izgradnji, na samo 150m od mora u prizemlju (prvi/drugi/treći) sprat trospratnice u centru Kalikratije. Zgrada ima veoma povoljan položaj - centar grada ali u mirnom delu, blizu mora (drugi blok), ali dovoljno daleko od gužve i buke. U blizini zgrade nalazi se odlična peščana plaža, sa udobnim morskim dnom, mirno mesto pogodno za porodicu sa decom. Parcela je ograđena a iza zgrade je veliko dvorište. Koriste se savremeni visokokvalitetni materijali, ramovi sa duplim staklima i paravanima, blindirana ulazna vrata, skupa hidroizolacija za krovove i balkone. Svaki stan ima samostalno grejanje (ekonomična struja), mogućnost ugradnje bojlera, klima uređaja, satelitskih antena, interneta. Udaljenost do aerodroma 30 km - Solun. Rok završetka gradnje - leto 2025. Cena od 2700 eur/m2. Porez na prenos vlasništva 3% je uključen u cenu! Kupac ne plaća agencijsku proviziju!
Detaljnije