Šifra nekretnine : 1126

Prodaja 73.000 € - Stan
52 m22.0 Sobepodno  Štampaj
Lokacija: Zova Ulica: Mijaila Jevremovića novogradnja Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 2021 

U idiličnom, šumovitom okruženju sa pogledom na Tornik, prodaje se lux apartman kompletno namešten. Za uživanje u miru i tišini, na samo 2 km od centra Zlatibora, u naselju Zova koje ima 120 apartmana, u neposrednoj blizini hotela koji se završava i koji će pružati zdravstveno-relax sadržaje sa spa centrom. Apartman je namenjen hedonistima, ljubiteljima prirode i rustičnog ambijenta, pogodan za boravak porodice i prijatelje ali i za kratkoročno izdavanje. Budući vlasnik može preuzeti organizovanu logistiku za izdavanje apartmana. Kompleks apartmana se redovno održava kroz članstvo u udruženju vlasnika na ovoj lokaciji. Redovno se čiste okućnice i zajedničke javne površine, kosi trava, čisti sneg, itd uz mesečnu nadoknadu od samo 17 eura. Odlična investicija u nekretninu na lokaciji koja se najbrže i najdinamičnije razvija u pogledu infrastrukture i ponude stambenih objekata, za kojom je tražnja konstantna. Nekretnina je uknjižena 1/1, odmah useljiva. Kupac plaća proviziju 2,5%+pdv.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Terasa, Parking (više mesta)
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • JAVNI PREVOZ:Autobus
  • OPIS:Lux
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, PVC stolarija, Podno grejanje
  • PONUDA:Specijalna ponuda
  • STANJE:Odmah useljiv
  • UREĐAJI:Klima, Internet, Kablovska TV, Telefon
Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Lux, Đeram 1.5 soban

1.5 | 36m2 | 121.500 €
Funkcionalan i veoma svetao stan u potkrovlju, uknjiženo 36m2 ali merena korisna površina je 43m2. Zgrada sa samo 8 stanova, lepo održavana, bez lifta. Ovaj stan se prodaje uz uslov, da se kupi i susedni stan (uknjižen na 53m2, dvosoban, korisna površina 63m2). Ovom kupovinom se kupuje ceo sprat i ukupna cena iznosi 300.000 eur. Kao poseban potencijal izdvajamo mogućnost dobijanja dozvole za nadogradnju celog sprata od približno 120m2. Za više informacija o tome, pitajte agenta. Zbog izvanredne lokacije na granici Vračara i Zvezdare, na 1 minut od Bulevara Kralja Aleksandra, bez buke u jednosmernoj ulici i sa orijentacijom ka dvorištu, pogodan i kao investicija za izdavanje na dan ili izdavanje studentima zbog blizine više fakulteta. Moderna ugradna kuhinja ostaje u stanu kao i ugradni plakari u hodniku u stanu i ispred stana. Grejanje je etažno na struju, zimi je račun za grejanje maksimalno 70 eur mesečno. Ovaj stan koristi i zajedničku terasuod 30m2 na spratu ispod, sa pogledom na dvorište. Kupac plaća proviziju 2%+PDV.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Halkidiki - dvosoban

2.0 | 51m2 | 138.510 €
Odlična investicija za izdavanje ili jednostavno uživanje u životu pored plaže. Prodaje se potpuno nov luksuzni stan u izgradnji, na samo 150m od mora u prizemlju (prvi/drugi/treći) sprat trospratnice u centru Kalikratije. Zgrada ima veoma povoljan položaj - centar grada ali u mirnom delu, blizu mora (drugi blok), ali dovoljno daleko od gužve i buke. U blizini zgrade nalazi se odlična peščana plaža, sa udobnim morskim dnom, mirno mesto pogodno za porodicu sa decom. Parcela je ograđena a iza zgrade je veliko dvorište. Koriste se savremeni visokokvalitetni materijali, ramovi sa duplim staklima i paravanima, blindirana ulazna vrata, skupa hidroizolacija za krovove i balkone. Svaki stan ima samostalno grejanje (ekonomična struja), mogućnost ugradnje bojlera, klima uređaja, satelitskih antena, interneta. Udaljenost do aerodroma 30 km - Solun. Rok završetka gradnje - leto 2025. Cena od 2700 eur/m2. Porez na prenos vlasništva 3% je uključen u cenu! Kupac ne plaća agencijsku proviziju!
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Novogradnja dvosoban Dusanovac

2.0 | 47m2 | 140.500 €
Prodaje se dvosoban stan na potkrovlju objekta spratnosti Po+Su+Pr+3+Pk+Gal, koji se nalazi u ulici Ljube Nedica na Dusanovcu u neposrednoj blizini dusanovacke pijace. Stan je vrlo funkcionalan,sa izdvojenim spavacim blokom, orijentisan je jednostrano prema ulici prema severoistocnoj strani. Iz hodnika koji je centralno postavljen, levo se ulazi u dnevnu sobu, kuhinju i terasu a na desno u ostavu, spavacu sobu i kupatilo. Dnevna soba je prostrana,pravilnog oblika a preko velikog dvokrilnog balkonca se izlazi na terasu, sa odlicnim pogledom, koja gleda prema Ustanickoj ulici. Kuhinja ima prirodnu ventilaciju,pozicionirana je ispred dnevne sobe, poluotvorena prema njoj. Desno od ulaza je ulaz u ostavu u kojoj se nalazi elektricni kotao. Na kraju hodnika sa leve strane je spavaca soba, ispred koje se nalazi kupatilo sa tus kabinom. U hodniku, kuhinji, ostavi i kupatilu su postavljene plocice, a u dnevnoj sobi i spavacoj je postavljen kvalitetan hrastov parket. Ovaj lepo osmišljen stan pruza mogucnosti za kvalitetan zivot jer je funkcionalno projektovan tako da su odvojeni spavaci blok i kupatilo od dnevne sobe kuhinje i terase, gde se najvise boravi, dovoljno svetao a ipak nije okrenut direktno prema suncu, podna obloga su plocice u hodniku tako da se po vlaznom vremenu ne upropasti parket a veličina prostorija je takva da zadovoljava normalne životne potrebe i na kraju stan ima i malu ostavu koja puno znači. Grejanje je etazno i uz dobru izolaciju u stanu je i leti i zimi prijatna temperatura. U zgradi postoji lift. Pored funkcionalnosti, lokacija stana je takva da se nalazi u mirnoj ulici ali u neposrednoj blizini dusanovacke pijace i pesackog mosta, tako da se do Ustanicke ulice i pesice vrlo brzo stigne, gde su locirane posta, opstina, sud i prodavnice. Takodje blizina autoputa umnogome olaksava povezanost sa ostalim delovima grada. Cena je izražena sa pdv-om i kupac prvog stana ostvaruje pravo na refundaciju pdv-a. Stan je uknjižen i odmah useljiv. Kupac plaća proviziju 2%+PDV.
Detaljnije