Halkidiki - četvorosoban stan

Šifra nekretnine : 1150

Prodaja 436.000 € - Stan
136.25 m24.0 SobeEG III/III  Štampaj
Lokacija: Halkidiki+ Ulica: Nea Kallikratia+ u izgradnji Telefonskih linija: 1 

Odlična investicija za izdavanje ili jednostavno uživanje u životu pored plaže.
Prodaje se potpuno nov luksuzni stan u izgradnji, na samo 150m od mora u prizemlju (prvi/drugi/treći) sprat trospratnice u centru Kalikratije.
Zgrada ima veoma povoljan položaj - centar grada ali u mirnom delu, blizu mora (drugi blok), ali dovoljno daleko od gužve i buke.
U blizini zgrade nalazi se odlična peščana plaža, sa udobnim morskim dnom, mirno mesto pogodno za porodicu sa decom. Parcela je ograđena a iza zgrade je veliko dvorište.
Koriste se savremeni visokokvalitetni materijali, ramovi sa duplim staklima i paravanima, blindirana ulazna vrata, skupa hidroizolacija za krovove i balkone. Svaki stan ima nezavisno grejanje (ekonomična struja), mogućnost ugradnje bojlera, klima uređaja, satelitskih antena, interneta. Parking 12m2. Leto 2025. -Spremno za useljenje. Porez na prenos vlasništva od 3% je uključen u cenu! Provizija agencije 0%.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Parking, Terasa
  • JAVNI PREVOZ:Autobus
  • OPIS:Lux
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, Alu stolarija
  • PONUDA:Specijalna ponuda
  • PRISTUP:Lift
  • STANJE:Siva faza
  • UREĐAJI:Klima, Interfon, Internet, Kablovska TV, Telefon, Video nadzor, Satelitska TV
Video nekretnine
Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Stan-Prodaja

Halkidiki - trosoban stan

3.0 | 83.5m2 | 225.450 €
Odlična investicija za izdavanje ili jednostavno uživanje u životu pored plaže. Prodaje se potpuno nov luksuzni stan u izgradnji, na samo 150m od mora u prizemlju (prvi/drugi/treći) sprat trospratnice u centru Kalikratije. Zgrada ima veoma povoljan položaj - centar grada ali u mirnom delu, blizu mora (drugi blok), ali dovoljno daleko od gužve i buke. U blizini zgrade nalazi se odlična peščana plaža, sa udobnim morskim dnom, mirno mesto pogodno za porodicu sa decom. Parcela je ograđena a iza zgrade je veliko dvorište. Koriste se savremeni visokokvalitetni materijali, ramovi sa duplim staklima i paravanima, blindirana ulazna vrata, skupa hidroizolacija za krovove i balkone. Svaki stan ima nezavisno grejanje (ekonomična struja), mogućnost ugradnje bojlera, klima uređaja, satelitskih antena, interneta. Parking 12m2. Leto 2025. -Spremno za useljenje. Porez na prenos vlasništva od 3% je uključen u cenu! Provizija agencije 0%.
Detaljnije
Stan-Prodaja

Halkidiki - dvosoban

2.0 | 51m2 | 138.510 €
Odlična investicija za izdavanje ili jednostavno uživanje u životu pored plaže. Prodaje se potpuno nov luksuzni stan u izgradnji, na samo 150m od mora u prizemlju (prvi/drugi/treći) sprat trospratnice u centru Kalikratije. Zgrada ima veoma povoljan položaj - centar grada ali u mirnom delu, blizu mora (drugi blok), ali dovoljno daleko od gužve i buke. U blizini zgrade nalazi se odlična peščana plaža, sa udobnim morskim dnom, mirno mesto pogodno za porodicu sa decom. Parcela je ograđena a iza zgrade je veliko dvorište. Koriste se savremeni visokokvalitetni materijali, ramovi sa duplim staklima i paravanima, blindirana ulazna vrata, skupa hidroizolacija za krovove i balkone. Svaki stan ima samostalno grejanje (ekonomična struja), mogućnost ugradnje bojlera, klima uređaja, satelitskih antena, interneta. Udaljenost do aerodroma 30 km - Solun. Rok završetka gradnje - leto 2025. Cena od 2700 eur/m2. Porez na prenos vlasništva 3% je uključen u cenu! Kupac ne plaća agencijsku proviziju!
Detaljnije